+36 (70) 720-1049 info@toptetofedobadogos.hu

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot az alábbi instant ajánlatkérő box segítségével! 24 órán belül visszahívjuk a pontosítás miatt és kollégánk elkészíti a személyre szabott ajánlatát!

Gábor Csaba

Ingyenes felmérés és ajánlatkérés!

ajánlatkérés

KÉRJEN AJÁNLATOT MÉG MA!

15 + 10 =

ajánlatkérés

Hogyan dolgozunk?

  • Kellő körültekintéssel
  • Részletekig menő alapossággal
  • Határidőket betartva
  • Tiszta körülmények között
  • Rugalmasan
  • Ügyfélcentrikusan
  • Munkánkra büszkén
  • Ügyfeleink nagy megelégedésére

Tetőfedés

A tetőfedés minősége jelentős mértékben befolyásolja a ház hőszigetelő képességének hatékonyságát, ezáltal gazdaságosabbá tehetjük annak fenntartását.

Bádogozás

A bádogozás során lég- és vízmentesítjük a tetőfedését, ezáltal még inkább hosszútávra tervezhetünk, nem beszélve a szép látványról. Ez a tetőfedési munkálathoz szorosan hozzátartzó folyamat.

Ács munkák

Az ácsmunka a tetőfedés alapja, így kiemelten fontos annak minősége! Az ács munkák közé tartozik a fa- és gerendaszerkezet zsaluzatok építése, bontása és javítása.

Tetőfelújítás

Ha úgy látja, hogy itt az ideje régi tetőjét felújítani, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy még idejében orvosoljuk a problémát a jelentősebb károk elkerülése érdekében!

Tetőfestés

Megfelelő a tetőszerkezete, azonban a tetőt borító fedés (cserép, lemez) már kifakult, esetleg mohás és piszkos? Keressen bizalommal és újra színt lehelünk otthona tetejébe!

Tervezés

Meglévő tetőszerkezetét átalakítaná, de nem tudja, hogy kivitelezhető-e az elképzelése? Segítünk otthona tetejének újratervezésében, esetleges átalakításában, így előzetes képet kaphat annak külleméről, kialakításáról.

ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cím

1087 Budapest, Osztály utca 16-18.

Az oldalon található képi és szöveges tartalmak a Top Tetőfedő Bádogos ® tulajdonát képzik, azokat részben vagy egészében másolni, másodközölni tilos és jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után!

Üzemelteti: WhiteSolWeb© Magyarország

Top Tetőfedő Bádogos ® – Minden Jog Fenntartva! ©
2022-2023.