+36 (70) 720-1049 info@toptetofedobadogos.hu

Kapcsolat

Cím

1087 Budapest, Osztály utca 16-18.

Telefonszám

kapcsolat

Kérdése van?

Gyakran ismételt kérdések

Milyen költségekkel kell számolnom egy tetőfelújításnál?

Egy tető felújítása legyen szó családi házról, társasházról vagy közületi intézményről minden esetben alapos tervezést és kalkulációt igényel. Mind a megbízás volumene, a hozzá kapcsolódó anyagok költségesi, mind pedig a vállalkozó munkadíja együttesen befolyásolja egy adott tető projekt összköltséget. A pontos elszámolás és tisztánlátás érdekében a Top-Tetőfedők Kft. egy átfogó ingyenes felmérést végez, amelyre elkészíti az igényekre épített, pontos árajánlatát.

Teljes tetőfelújítást szeretnék. Milyen tetőt válasszak?

Az eltérő dölésszögű tetők eltérő tetőfedőanyagot kívánnak meg. Ezért kiemelten javasoljuk, hogy körültekintően járjon el új vagy felújítani kívánt tetőfedése kiválasztásánál!
Ha új tetőszerkezetet szeretne építtetni abban az esetben is fontos konzultálnia egy vagy több képesített tetőfedő mesterrel annak érdekében, hogy a vadonat új tetőzete hosszú évtizedekig megfelelően és szemet gyönyörködtetően szolgálja ki Önt és családját.

Kell-e az új tetőt karbantartani?

A tetőszerkezetünkre és az azt fedő tetőfedő elemekre úgy kell tekintenünk mint egy napelem rendszerre, vagy mint egy állandó használatban lévő gépkocsira. A rendszeres rutin karbantartásokat egyiknél sem hanyagolhatjuk el, ha azt szeretnénk, hogy hosszú éveken át megfelelően, biztonságosan működjenek. A tető folyamatosan az időjárás hatásoknak közvetlenül van kitéve, így annak rendszeres, szakszerű ellenőrzése, karbantartása csökkenti a lehetséges tetősérülések valószínűségét, továbbá meghosszabbítják a tető élettartamát.

Vállalnak garanciát?

Természetesen igen! Képesített tetőfedő szakember gárdánk minőségi munkájára garanciát is vállal. Az általunk kivitelezett és épített tetőkre 15 év* garanciát vállalunk! A beázás megszüntetésére, tető javítására 5 év garanciát adunk. Bádogos munkáinkra mint a bádoggal történő fedés, csapadék elvezető építésre és szerelésre 30 év garanciát vállalunk!
*A garancia extrém szélsőséges viharkárra nem terjeszthető ki!
A garancia pontos feltételei a munka megrendelése esetén egyértelműen tisztázásra kerülnek.

kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cím

1087 Budapest, Osztály utca 16-18.

Az oldalon található képi és szöveges tartalmak a Top Tetőfedő Bádogos ® tulajdonát képzik, azokat részben vagy egészében másolni, másodközölni tilos és jogsértő, ezért jogi következményeket vonhat maga után!

Üzemelteti: WhiteSolWeb© Magyarország

Top Tetőfedő Bádogos ® – Minden Jog Fenntartva! ©
2022-2023.